personal training

Stel, je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen of om überhaupt te gaan bewegen, maar het lukt maar niet. Of je hebt al verschillende diëten geprobeerd, maar die zijn simpelweg niet vol te houden.
Het pasje van je sportschool ligt al maanden in je kast zonder dat er maar iets mee gedaan wordt en je voelt jezelf alles behalve fit.

Misschien dat een Personal trainer jou hierbij kan helpen. De Personal trainer van 4LIFE Zeewolde gaat doelgericht aan de slag, je krijgt een plan op maat. Lees in deze blog waarom Personal training jou kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Uitdagend en afwisselend

Het is belangrijk dat je lichaam iedere keer opnieuw geprikkeld wordt. Wanneer je iedere week dezelfde oefeningen zou doen, gaat je lichaam eraan wennen waardoor jij na enige tijd minder snel resultaat bereikt. Je lichaam moet dus iedere keer opnieuw uitgedaagd worden! Doordat je wekelijks een aangepast trainingsschema krijgt, word je niet alleen fysiek uitgedaagd, maar juist ook mentaal! Het werkt zeer motiverend als je iedere keer andere oefeningen uitvoert. Zo blijf je het sporten leuk vinden!

Voeding

Niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding zal jou personal trainer je intensief begeleiden.
Met een op maat gemaakt voedingsplan zul jij razendsnel resultaat boeken.
bij 4LIFE Personal training doen wij niet aan een dieet, maar aan een structurele aanpassing van jou leefstijl.
Dit betekend dat het behaalde resultaat ook op de lange termijn resultaat oplevert!

Personal training: een stok achter de deur

Afspraken die we met onszelf maken, nemen we vaak minder serieus dan dat we met een ander een afspraak in de agenda.
Iedere week staat jou trainer voor je klaar om het beste uit jezelf te halen.
Jouw personal trainer is dus écht een stok achter de deur.

Jouw personal trainer let op je houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen, om het beste resultaat te bereiken, en blessures te voorkomen.
Met je trainer praat je over verschillende leefstijl onderwerpen; ‘hoeveel beweeg je in het dagelijks leven, hoe gaat het met je voeding, slaap je voldoende, maak je voldoende tijd vrij voor Me-Time, waar liggen jouw grenzen, waarom maak je welke keuzes, hoe is het met je belastbaarheid?’
Naast maatwerk personal training is jouw trainer ook een coach. Hij zal je erdoorheen slepen tijdens een pittige workout!

Ik wil ook die stok achter de deur !

Snap je nu waarom personal training jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen, en wil je zelf ervaren hoe leuk, praktisch en effectief het is? Bij serieuze interesse bieden we je graag een GRATIS proefles aan. Zodoende kun je zelf ervaren wat Personal training met je doet.

De meest voorkomende excuses om NIET te starten met personal training

een personal trainer is véél te duur:

In eerste instantie lijkt het duur, maar het is een waardevolle investering in jouw nieuwe lifestyle! Jouw personal coach zal er – samen met jou – alles aan doen om alle doelstellingen zo snel mogelijk te bereiken.
Een programma op maat gemaakt, speciaal voor jou!
Met de persoonlijke aanpak van 4LIFE Personal training boek je binnen zeer korte tijd resultaat. Deze voordelen en resultaten zullen ook op langere termijn blijvend zijn. Honderden mensen gingen jou al voor! en met succes.

Ik denk niet dat ik het kan

De drempel om te beginnen met personal training is voor sommige hoog.
Een goede personal trainer zorgt ervoor dat hij deze drempel bij jou wegneemt.
Doormiddel van positieve coaching, en het inschatten van het juiste niveau zorgt jouw personal trainer ervoor dat jij je ten alle tijden op je gemak en comfortabel voelt.

Ik ben druk, en heb daardoor geen tijd om te sporten

Veel mensen zeggen geen tijd te hebben om te sporten.
Jouw personal trainer is een stok achter de deur! je maakt namelijk een afspraak met hem, en hij wacht jou op in de gym.
Zeg nu zelf, en afspraak met jezelf zeg je eerder af dan een afspraak met een ander?

Wil jij het roer echt omgooien?
Meld je dan snel aan voor een geheel vrijblijvend intake gesprek bij 4LIFE Personal training

No comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *