Groepslessen Zeewolde

_

Ben jij opzoek naar groepslessen in Zeewolde?

Zeg vaarwel tegen de grote, drukke en onpersoonlijke sportscholen en sluit je aan bij 4Life Boutique Sportclub! Bij ons zorgen we ervoor dat dit keer wel lukt. Krijg de persoonlijke aandacht, begeleiding en resultaten die je verdient.

Bij 4Life Boutique Sportclub bieden we voor iedereen de optimale training. Daarnaast kun je je trainingen uitbreiden met periodieke lichaamsanalyses met behulp van onze Inbody lichaamsanalyse apparatuur. Wil je nog gerichter werken aan je doelen? Dan kun je gebruikmaken van onze aanvullende lifestyle coaching. Optioneel bieden we ook voedingsadviezen.

Groepstrainingen Zeewolde Sportschool Zeewolde personal training Zeewolde
kickboksen zeewolde

Kickboksen

Ontdek de voordelen van recreatief kickboksen bij 4Life Boutique Sportclub. Onze kickboks trainingen bieden een full body workout waarbij je tot wel 1000 kcal per training kunt verbranden. Daarnaast word je zowel mentaal als fysiek weerbaarder. Sla na een lange werkdag al je stress van je af tijdens een fantastische bokszaktraining en leef je uit.

Kracht Core Training

Bij 4Life Boutique Sportclub geniet je van kracht core training onder begeleiding van ervaren personal trainers. Wij bieden de beste begeleiding die je normaal gesproken alleen bij een personal trainer zou krijgen, maar dan tegen groepslesprijzen! Bij ons krijg je meer waarde dan bij een reguliere sportschool, met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding.

Personal training Zeewolde Groepslessen Zeewolde Sportschool Zeewolde
outdoor training zeewolde

4LIFE Outdoor Club

Word lid van onze 4LIFE Outdoor Club en train wekelijks op verschillende prachtige locaties in de omgeving van Zeewolde. Of het nu op het strand of in het bos is, geniet van onze multifunctionele full body circuit training in de frisse buitenlucht. Natuurlijk staat ook hier een personal trainer klaar om je te begeleiden en te motiveren.

Onze Pakketten

_

Wij helpen je met het vinden van de juiste aanpak

Dus heb jij moeite om de juiste aanpak te vinden om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden? Dit is precies waar wij al 100e mensen mee geholpen hebben!
Zet vandaag nog de eerste stap!

Personal

Training 

Voor iedereen

_

Als je op zoek bent naar de beste manier om je fitnessdoelen te bereiken, dan is personal training / personal coaching bij 4Life Boutique Sportclub in Zeewolde de oplossing die je zoekt

MUSCLE

Premium Trainingen

Personal Training, Personal Group Trainingen, DUO Personal trainingen en Bodytec EMS trainingen. Gegarandeerd resultaat De perfecte trainingen om jouw doelen te behalen.

FITNESS

Basic Trainingen

Diverse groepstrainingen onderverdeeld in alle facetten die wij te bieden hebben. Bij ons is altijd een groot aanbod. Gegarandeerd resultaat De perfecte trainingen om jouw doelen te behalen.

HYBRID

Coaching Trajecten

Lifestyle coaching, voedingsbegeleiding en lichaamsanalyses met een Inbody weegschaal. Gegarandeerd resultaat De perfecte begeleiding om jouw doelen te behalen.

Groepslessen in een privé studio

Wat ons ook onderscheid is dat jouw privacy gewaarborgd is.
Alle trainingen worden gegeven in een volledig ingerichte privé studio die op dat moment gereserveerd is voor onze groepstrainingen.
Het meest uitgebreide pakket waarin je de ultieme begeleiding krijgt om jouw doel te bereiken.
Met 4LIFE Personal training zijn er geen excuses meer!
Jouw doel is dichterbij dan ooit.

Wij helpen je met het vinden van de juiste aanpak

Dus heb jij moeite om de juiste aanpak te vinden om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden? Dit is precies waar wij al 100e mensen mee geholpen hebben!
Zet vandaag nog de eerste stap!

Jouw persoonlijke voedingscoach, altijd binnen handbereik!

FITCLUB 4LIFE online portaal

Altijd in contact met jouw personal coach

Wil jij graag weten of Personal Training iets voor jou is?

Neem dan vandaag nog contact op voor een gratis intake. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken.
Jij wil toch ook de beste versie van jezelf worden!