Bodytec

Bodytec Zeewolde

BODYTEC 20 minuten sporten staat gelijk aan drie uur fitness

 

 

EMS training

Bij een bodytec training maken we gebruik van EMS (electro muscle stimulation) . Dit zijn kleine elektrische impulsen die de spieren stimuleren om zich aan te spannen. De impulsen zorgen voor een intense full body workout waarbij alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Doordat spiervezels maximaal geactiveerd worden (90% ten opzichte van 30% wat bereikt wordt in de gym) creëeren we sneller resultaat. Daarnaast resulteren trainingen in een betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren, stabielere stofwisseling & een gezondere gladde huid.

 

Miha Bodytec

Wij maken gebruik van het Duitse merk Miha bodytec, de beste op het gebied van EMS apparatuur. Deze apparatuur is gebaseerd op jarenlang onderzoek en is uitgebreid getest. Dit is ook te zien aan het gebruik van Miha bodytec door topsporters als voetbal club Bayern München en top atleet Usain Bolt.

 

Bodytec 4LIFE

Onze trainingen worden gegeven door enthousiaste gediplomeerde trainers die samen met jou aan de slag gaan om je persoonlijke doel te bereiken.  Je word optimaal begeleid in je bewegingen en houding. Trainingen aangepast aan jou niveau, wat leidt tot optimaal resultaat.