Bodytec EMS training Zeewolde

_

Ben jij opzoek naar Bodytec training in Zeewolde?

Hey daar! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je lichaam fit te krijgen zonder urenlang in de sportschool te zweten? Dan zijn Bodytec EMS trainingen bij 4Life Boutique Sportclub zeker iets voor jou!

In deze tekst lees je alles wat je moet weten over Bodytec EMS, waarom het zo effectief is en waarom je het bij ons zou moeten doen.

bodytec zeewolde
wat is bodytec

Wat is Bodytec EMS training?

Bij een Bodytec training maken we gebruik van EMS, electro muscle stimulation. EMS zijn kleine elektrische impulsen die de spieren stimuleren om zich aan de spannen. De impulsen zorgen voor een intense full body workout waarbij alle belangrijke spierengroepen worden getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Doordat spiervezels maximaal geactiveerd worden ( 90% ten opzichte van 30% wat bereikt kan worden in de sportschool ) creëren we sneller resultaat. Daarnaast resulteren trainingen in een betere doorbloeding, actieve aansturing van de spieren, stabielere stofwisseling en een gezondere gladde huid.

 

Wij helpen je met het vinden van de juiste aanpak

Dus heb jij moeite om de juiste aanpak te vinden om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden? Dit is precies waar wij al 100e mensen mee geholpen hebben!
Zet vandaag nog de eerste stap!

20 minuten EMS staat gelijk aan 3 uur in de sportschool

Bodytec EMS activeert al je spieren tegelijkertijd, waardoor je een full-body workout krijgt. De elektrische impulsen zorgen voor een diepere spieractivatie, waardoor je meer spieren gebruikt dan bij een traditionele training. Dit betekent dat je in minder tijd meer resultaat boekt. Bovendien verbrandt Bodytec EMS meer calorieën dan traditionele trainingen, waardoor je snel resultaat ziet!

hoe werkt bodytec

Waarom kiezen voor Bodytec EMS bij 4Life Boutique Sportclub?

Bij 4Life Boutique Sportclub hebben we de beste trainers die je helpen om het meeste uit je Bodytec EMS trainingen te halen. Of je nu beginner of gevorderde bent, onze trainers passen de trainingen aan op jouw niveau en doelen. Bovendien is Bodytec EMS geschikt voor mensen met verschillende gezondheidsproblemen, omdat het minder belastend is voor je gewrichten.

Wil je het een keer proberen?

Klinkt Bodytec EMS als iets wat je zou willen proberen? Kom dan langs bij 4Life Boutique Sportclub in Zeewolde en ontdek zelf hoe effectief en leuk het kan zijn! Onze Bodytec EMS trainingen zijn de shortcut naar een fit en gezond lichaam zonder de uren in de sportschool. Boek vandaag nog je eerste training door op de knop hieronder te klikken en laat ons je helpen om je doelen te bereiken!

bodytec zeewolde

Onze Pakketten

_

Personal

Training 

Voor iedereen

Als je op zoek bent naar de beste manier om je fitnessdoelen te bereiken, dan is personal training / personal coaching bij 4Life Boutique Sportclub in Zeewolde de oplossing die je zoekt

Premium Trainingen

Personal Training, Personal Group Trainingen, DUO Personal trainingen en Bodytec EMS trainingen. Gegarandeerd resultaat De perfecte trainingen om jouw doelen te behalen.

Basic Trainingen

Diverse groepstrainingen onderverdeeld in alle facetten die wij te bieden hebben. Bij ons is altijd een groot aanbod. Gegarandeerd resultaat De perfecte trainingen om jouw doelen te behalen.

Coaching Trajecten

Lifestyle coaching, voedingsbegeleiding en lichaamsanalyses met een Inbody weegschaal. Gegarandeerd resultaat De perfecte begeleiding om jouw doelen te behalen.

1 op 1 met jouw personal trainer in een privé studio

Wat ons ook onderscheid is dat jouw privacy gewaarborgd is.
Alle trainingen worden gegeven in een volledig ingerichte privé studio die op dat moment gereserveerd is voor jou en jouw personal trainer / personal coach.
Het meest uitgebreide pakket waarin je de ultieme begeleiding krijgt om jouw doel te bereiken.
Met 4LIFE Personal training zijn er geen excuses meer!
Jouw doel is dichterbij dan ooit.

Wij helpen je met het vinden van de juiste aanpak

Dus heb jij moeite om de juiste aanpak te vinden om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden? Dit is precies waar wij al 100e mensen mee geholpen hebben!
Zet vandaag nog de eerste stap!

De voordelen van Bodytec EMS

  • Kracht en reactievermogen bevorderend
  • Gladde en stevige huid wat ook resulteert in
  • vermindering van cellulitis
  • Betere doorbloeding, stabielere stofwisseling en afvoering van afvalstoffen
  • Persoonlijke aandacht
    Efficiënte en effectieve fullbody workout

20 minuten is gelijk aan 3 uur fitness

De training is voor iedereen geschikt vanaf 16 jaar tot een leeftijd waarop je mobiel bent. De trainingen worden individueel op niveau afgestemd. Dit betekent dat zowel beginners als gevorderde sporters effectief kunnen trainen met Bodytec.

Dé revolutie in de fitness wereld

Samen met jou personal trainer naar de fitste en gezondste versie van jezelf.
Iedere dag gebruiken we technologische middelen om ons dagelijks leven makkelijker te maken. Waarom zou je dat niet voor je sport toepassen?
Geen zin in lange saaie fitness sessies? wij maken sporten weer leuk!