Personal training zeewolde Kickboksen zeewolde Personal group training zeewolde

4 Tips om zo snel mogelijk fit te worden voor de zomervakantie

Personal training Zeewolde

 

4 tips om zo snel mogelijk fit te worden voor de zomervakantie

 

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent voor velen dat het tijd is om zich voor te bereiden op een paar weken zon, zee en strand. Maar hoe zorg je ervoor dat je in korte tijd fit, slank en gespierd wordt? Wij hebben 4 handige tips voor je op een rijtje gezet.

 • Focus op krachttraining

Veel mensen denken dat cardio de beste manier is om af te vallen en fit te worden. Maar krachttraining is minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker. Door krachttraining bouw je spiermassa op, wat niet alleen zorgt voor een strakker lichaam, maar ook voor een hogere verbranding. Plan daarom minstens twee keer per week een krachttraining in bij je fitnessroutine.

 • Let op je voeding

Het is niet alleen belangrijk wat je eet, maar ook hoeveel je eet. Wil je snel resultaat zien, dan moet je ervoor zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt. Dit betekent niet dat je jezelf uit moet hongeren; het is juist belangrijk om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen om je lichaam te ondersteunen bij het sporten. Kies voor gezonde, voedzame maaltijden met veel groenten, eiwitten en gezonde vetten.

 • Kies voor High-Intensity Interval Training (HIIT)

Als je snel fit wilt worden, dan is High-Intensity Interval Training (HIIT) de beste keuze. Bij deze vorm van training wissel je korte periodes van intensieve oefeningen af met korte periodes van rust. Dit zorgt voor een hogere vetverbranding en een verbeterde cardiovasculaire gezondheid. Plan daarom minstens één keer per week een HIIT-training voorbeelden van HITT trainingen zijn kickboksen, circuit trainingen en bootcamp.

 • Zoek professionele begeleiding

Wil je echt snel resultaat zien, dan is het belangrijk om professionele begeleiding te zoeken. Een personal trainer kan je helpen bij het opstellen van een effectief trainings- en voedingsschema dat specifiek is afgestemd op jouw doelen en behoeften. Bovendien kan een personal trainer je motiveren en stimuleren om door te gaan, ook als het even zwaar wordt.

Hopelijk hebben deze tips je geholpen om zo snel mogelijk fit te worden voor de zomervakantie. Vergeet niet dat het belangrijk is om realistische doelen te stellen en jezelf niet te hard te pushen. Met geduld, consistentie en een gezonde dosis motivatie zul je zeker resultaat zien!

Dus waar wacht je nog op? Gebruik deze tips en begin vandaag nog met werken aan een fitter en gezonder lichaam. En als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen bij 4Life Boutique Sportclub in Zeewolde en klik op de link hieronder!

 

https://4lifezeewolde.nl/personal-training/

 

Met fitte groet,

Team 4Life Boutique Sportclub

 

 

De gezichten van 4LIFE

Maak kennis met de trainers van 4Life Kickboxing & Personal training.

Joerie, oprichter en trainer:

Ik ben Joerie, 29 jaar oud en ik ben een gepassioneerd trainer. De inmiddels 11 jaar ervaring die ik heb opgedaan in het vakgebied probeer ik nu toe te passen in het totaalconcept 4Life. Mensen met hun doel helpen vind ik het mooiste wat er is. Ik beoefen vanaf mijn 6e jaar “vecht”sporten. Nadat ik jarenlang karate heb beoefend heb ik de overstap gemaakt naar het kickboksen.. Naast Personal trainer- Personal coach en kickboks trainer ben ik ook gediplomeerd voedingsconsulent.

Mijn kracht als trainer ligt bij de techniek en het inschatten van niveau’s. Ik kan mensen motiveren en tot het maximale laten gaan, maar wel op een manier waardoor zij zich veilig en vertrouwd voelen. Deze lijn is soms best dun! Het aanvoelen van klanten is erg belangrijk. Zij moeten zich prettig voelen tijdens de training, maar wel alles gegeven hebben als ze weer naar huis gaan. Zodoende werk ik op een veilige, en positieve manier aan de doelstellingen van mijn klanten.

Ik heb 4Life bedacht omdat ik een totaalconcept wilde neerzetten. Een mix tussen een kickboksdojo – een personal trainings studio – en de begeleiding op het gebied van voeding.

4 Life staat voor doelen behalen, het uiterste uit jezelf halen, gezelligheid, toegankelijkheid, vrijheid, en veiligheid.

Mijn naam is Edwin en ik ben 50 jaar jong.

Vanaf dat ik heel jong was heb ik al interesse in de vechtsport. Met 10 jaar ben ik op judo gegaan en heb door de jaren heen tal van andere vechtsporten zoals: jiu jitsu, karate, iaido, krav maga en sinds de laatste 11 jaar kickboksen beoefend.

Na het volgen van diverse opleidingen als kickboks trainer, heb ik besloten om mijn passie, de vechtsport, op een onderlegde en verantwoorde manier over te dragen aan andere mensen.

Nadat ik bij een andere sportschool het kickboksen had opgezet ben ik in september 2020 bij 4Life begonnen, omdat het concept, kleinschalig de kwaliteit en aandacht hebben voor de leden mij heel erg aansprak.

Ik vind het fantastisch om andere mensen, mede door mijn toedoen, te zien groeien in de kickboks sport, wat ook een geweldige sport is. Of je nu sneller, leniger, sterker, een betere conditie wil krijgen, weerbaarder wil worden of gewoon omdat je het leuk vindt, kickboksen biedt het allemaal.

Mijn lessen bestaan onder andere uit technische oefeningen waarbij veel aandacht uitgaat naar de basis van het kickboksen, kracht, lenigheid, snelheid en conditie worden hier in gemengd.

Het belangrijkste is dat jij met de juiste techniek leert stoten en trappen. Mijn lessen, die altijd gevarieerd en uitdagend zijn, zijn toegankelijk voor iedereen van elk niveau, dus voor jong en oud, beginner of gevorderd.

Ik vind het belangrijk dat mensen vooral plezier hebben en dat ze in een vertrouwde omgeving hun eigen doelstellingen op een veilige en verantwoorde manier kunnen behalen. Ik kijk dan ook naar het individu en met mijn kennis en achtergrond, probeer ik mensen hun doelstellingen te laten behalen.

Osu.

4 redenen waarom recreatief kickboksen goed is om af te vallen:

1 Het is leuk en uitdagend

Een van de meest genoemde redenen waardoor veel mensen hun fysieke doel niet bereiken is omdat ze vroegtijdig opgeven. Veelal komt dat doordat mensen snel in een trainings-sleur terecht komen doordat ze herhaaldelijk oersaaie fitnesschema’s afwerken in reguliere sportschool (Saaai!)

Daarentegen is kickboksen erg leuk en afwisselend! Er is namelijk geen training hetzelfde waardoor iedere training een leuke uitdaging is!

2 Kracht en cardio in 1 workout

Naast het feit dat je iedere keer met een glimlach op je gezicht naar de training komt, is kickboksen ook nog eens een van de meest complete workouts!
Je traint kracht-uithoudingsvermogen, lenigheid, en conditie in 1 !
In een korte tijd zal je merken dat je snel resultaat behaald. Echt waar !

3 Je verbrand veel calorieën
Als je wilt afvallen is het belangrijk om calorieën te verbranden.
Tijdens een kickboks-workout verbrand je tussen de 475 tot wel 800 calorieën per uur !

4 Kickboksen werkt stres verlagend!
Kickboksen verhoogd de mentale weerbaarheid, hierdoor ervaar je minder stress.
Je zal wel denken, wat heeft dat met afvallen te maken? Nou eigenlijk best veel!
Het is bewezen dat je lichaam meer vet opslaat wanneer er een teveel aan cortisol (stresshormoon) wordt aangemaakt.
Daar bovenop zal je merken dat je minder stress gerelateerde vreetbuien zult hebben. Emotie eten goodbye!

Waar wacht je nog op?
Meld je snel aan voor een proeftraining en ervaar het zelf.

Kickboxing

Waarom Personal training?

Stel, je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen of om überhaupt te gaan bewegen, maar het lukt maar niet. Of je hebt al verschillende diëten geprobeerd, maar die zijn simpelweg niet vol te houden.
Het pasje van je sportschool ligt al maanden in je kast zonder dat er maar iets mee gedaan wordt en je voelt jezelf alles behalve fit.

 

Misschien dat een Personal trainer jou hierbij kan helpen. De Personal trainer van 4LIFE Zeewolde gaat doelgericht aan de slag, je krijgt een plan op maat. Lees in deze blog waarom Personal training jou kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Uitdagend en afwisselend.

Het is belangrijk dat je lichaam iedere keer opnieuw geprikkeld wordt. Wanneer je iedere week dezelfde oefeningen zou doen, gaat je lichaam eraan wennen waardoor jij na enige tijd minder snel resultaat bereikt. Je lichaam moet dus iedere keer opnieuw uitgedaagd worden! Doordat je wekelijks een aangepast trainingsschema krijgt, word je niet alleen fysiek uitgedaagd, maar juist ook mentaal! Het werkt zeer motiverend als je iedere keer andere oefeningen uitvoert. Zo blijf je het sporten leuk vinden!

Voeding.
Niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding zal jou personal trainer je intensief begeleiden.
Met een op maat gemaakt voedingsplan zul jij razendsnel resultaat boeken.
bij 4LIFE Personal training doen wij niet aan een dieet, maar aan een structurele aanpassing van jou leefstijl.
Dit betekend dat het behaalde resultaat ook op de lange termijn resultaat oplevert!

 

Stok achter de deur.

Afspraken die we met onszelf maken, nemen we vaak minder serieus dan dat we met een ander een afspraak in de agenda.
Iedere week staat jou trainer voor je klaar om het beste uit jezelf te halen.
Jouw personal trainer is dus écht een stok achter de deur.

 • Jouw personal trainer let op je houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen, om het beste resultaat te bereiken, en blessures te voorkomen.
 • Met je trainer praat je over verschillende leefstijl onderwerpen; ‘hoeveel beweeg je in het dagelijks leven, hoe gaat het met je voeding, slaap je voldoende, maak je voldoende tijd vrij voor Me-Time, waar liggen jouw grenzen, waarom maak je welke keuzes, hoe is het met je belastbaarheid?’
 • Naast maatwerk personal training is jouw trainer ook een coach. Hij zal je erdoorheen slepen tijdens een pittige workout!

 

Ik wil ook die stok achter de deur !

Snap je nu waarom personal training jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen, en wil je zelf ervaren hoe leuk, praktisch en effectief het is? Bij serieuze interesse bieden we je graag een GRATIS proefles aan. Zodoende kun je zelf ervaren wat Personal training met je doet.

 

 

Personal training kickboksen

De meest voorkomende excuses om NIET te starten met personal training

 • een personal trainer is véél te duur:
  In eerste instantie lijkt het duur, maar het is een waardevolle investering in jouw nieuwe lifestyle! Jouw personal coach zal er – samen met jou – alles aan doen om alle doelstellingen zo snel mogelijk te bereiken.
  Een programma op maat gemaakt, speciaal voor jou!
  Met de persoonlijke aanpak van 4LIFE Personal training boek je binnen zeer korte tijd resultaat. Deze voordelen en resultaten zullen ook op langere termijn blijvend zijn. Honderden mensen gingen jou al voor! en met succes.
 • Ik denk niet dat ik het kan.
  De drempel om te beginnen met personal training is voor sommige hoog.
  Een goede personal trainer zorgt ervoor dat hij deze drempel bij jou wegneemt.
  Doormiddel van positieve coaching, en het inschatten van het juiste niveau zorgt jouw personal trainer ervoor dat jij je ten alle tijden op je gemak en comfortabel voelt.
 • Ik ben druk, en heb daardoor geen tijd om te sporten.
  Veel mensen zeggen geen tijd te hebben om te sporten.
  Jouw personal trainer is een stok achter de deur! je maakt namelijk een afspraak met hem, en hij wacht jou op in de gym.
  Zeg nu zelf, en afspraak met jezelf zeg je eerder af dan een afspraak met een ander?
Wil jij het roer echt omgooien?
Meld je dan snel aan voor een geheel vrijblijv
end intake gesprek bij 4LIFE Personal training