Maak kennis met de trainers van 4Life Kickboxing & Personal training.

 

 

Joerie, oprichter en trainer:

 

Ik ben Joerie, 29 jaar oud en ik ben een gepassioneerd trainer. De inmiddels 11 jaar ervaring die ik heb opgedaan in het vakgebied probeer ik nu toe te passen in het totaalconcept 4Life. Mensen met hun doel helpen vind ik het mooiste wat er is. Ik beoefen vanaf mijn 6e jaar “vecht”sporten. Nadat ik jarenlang karate heb beoefend heb ik de overstap gemaakt naar het kickboksen.. Naast Personal trainer- Personal coach en kickboks trainer ben ik ook gediplomeerd voedingsconsulent.

 

Mijn kracht als trainer ligt bij de techniek en het inschatten van niveau’s. Ik kan mensen motiveren en tot het maximale laten gaan, maar wel op een manier waardoor zij zich veilig en vertrouwd voelen. Deze lijn is soms best dun! Het aanvoelen van klanten is erg belangrijk. Zij moeten zich prettig voelen tijdens de training, maar wel alles gegeven hebben als ze weer naar huis gaan. Zodoende werk ik op een veilige, en positieve manier aan de doelstellingen van mijn klanten.

 

Ik heb 4Life bedacht omdat ik een totaalconcept wilde neerzetten. Een mix tussen een kickboksdojo – een personal trainings studio – en de begeleiding op het gebied van voeding.

 

4 Life staat voor doelen behalen, het uiterste uit jezelf halen, gezelligheid, toegankelijkheid, vrijheid, en veiligheid.

 

 

 

Mijn naam is Edwin en ik ben 50 jaar jong.

Vanaf dat ik heel jong was heb ik al interesse in de vechtsport. Met 10 jaar ben ik op judo gegaan en heb door de jaren heen tal van andere vechtsporten zoals: jiu jitsu, karate, iaido, krav maga en sinds de laatste 11 jaar kickboksen beoefend.

Na het volgen van diverse opleidingen als kickboks trainer, heb ik besloten om mijn passie, de vechtsport, op een onderlegde en verantwoorde manier over te dragen aan andere mensen.

Nadat ik bij een andere sportschool het kickboksen had opgezet ben ik in september 2020 bij 4Life begonnen, omdat het concept, kleinschalig de kwaliteit en aandacht hebben voor de leden mij heel erg aansprak.

Ik vind het fantastisch om andere mensen, mede door mijn toedoen, te zien groeien in de kickboks sport, wat ook een geweldige sport is. Of je nu sneller, leniger, sterker, een betere conditie wil krijgen, weerbaarder wil worden of gewoon omdat je het leuk vindt, kickboksen biedt het allemaal.

Mijn lessen bestaan onder andere uit technische oefeningen waarbij veel aandacht uitgaat naar de basis van het kickboksen, kracht, lenigheid, snelheid en conditie worden hier in gemengd.

Het belangrijkste is dat jij met de juiste techniek leert stoten en trappen. Mijn lessen, die altijd gevarieerd en uitdagend zijn, zijn toegankelijk voor iedereen van elk niveau, dus voor jong en oud, beginner of gevorderd.

Ik vind het belangrijk dat mensen vooral plezier hebben en dat ze in een vertrouwde omgeving hun eigen doelstellingen op een veilige en verantwoorde manier kunnen behalen. Ik kijk dan ook naar het individu en met mijn kennis en achtergrond, probeer ik mensen hun doelstellingen te laten behalen.

Osu.